25 de setembre 2012

TROBADA ESCRAPERA

Em sap greu haver creat falses espectatives de gran sorpresa (això va per la Carme :)), només deia que em quedaven coses per dir i que ja ho faria un altre dia perquè encara no havia fet les fotos que ara ja he fet i que us mostro en aquesta entrada.

Són les fotos de l'àlbum que ens va ensenyar a fer la Montse, diumenge passat a casa de la Marta i la Jose on ho vem passar de fàbula. Jo només tinc aquestes fotos però si visiteu el blog de la Montse o de la Marta en podeu trobar més.

Vaig anar amb la Isabel i vem passar tot el dia fent Scrap, i el que més ens va agradar és que per fi ens vem poder coneixer en persona, fins ara només havia sigut de manera virtual a través dels nostres blogs. La Montse és un encant, i ens va fer un mini àlbum en forma d'estrella que ens va agradar molt a totes. La Marta i la Jose (la seva mare) van demostrar ser unes amfitriones fantàstiques. Jo vaig poder abraçar la Vane que feia 25 anys que no ho feia. I la resta de gent l'Ester... la Cristina (que es va posar malalta i va haber de marxar, Que et milloris!!!), la Mila, la Joana, la Tati... van fer uns treballs magnífics, tot i que, per algunes era la primera vegada que feien Scrap.

El millor que va sortir d'allà no es pot fotografiar....!

Jo us ensenyo el meu mini-estrella a veure que us sembla, jo vaig quedar molt satisfeta.24 de setembre 2012

LLETRES-LETRAS-LETTERS

Acabo de fer aquestes lletres i m'ha agradat molt el resultat. 
És per això que les mostro encara que tinc coses noves per explicar ;) però...com que no tinc fotos...ja ho explicaré demà.... o potser demà passat....    


Acabo de hacer estas letras y me ha gustado mucho el resultado.
Es por ello que las muestro aunque tengo cosas nuevas que contar;) pero ... como no tengo fotos ... ya lo explicaré mañana .... o quizás pasado mañana ....Què us sembla?

¿Qué os parece?

19 de setembre 2012

PROVANT PAPERS, PINTURES...

Aquí us deixo unes cosetes que he anat fent aquests dies, probant,probant... diferents tipus de paper, diferents tipus de pintutes... aquarel.les, retoladors, Diatress, acrilics....
Jutgeu vosaltres mateixos i dieu-me què us sembla.

FELIÇ DIJOUS!

16 de setembre 2012

CASITAS - CASETES

Sèrie de castes pintades sobre paper d'aquarel.la.

Serie de casitas pintadas sobre papel de acuarela.Són uns dibuixos molt senzills, fins i tot infantils, però pintats amb aquests colors alegres queden molt bonics. Espero que us agradi.

Son unos dibujos muy sencillos, se podría decir infantiles, però, pintados con alegres colores quedan bonitos. Espero que os gusten.

15 de setembre 2012

RETOS DE SCRAP

Esta es mi aportación para el reto n. 29 del blog RETOS DE SCRAP propuesta por Esther.

El dibujo de las flores está hecho por mi, este sí (;)). Pitado con tintas Distress, con aquarelas i con rotulador blanco.
Espero que os guste y que os animeis a participar.

14 de setembre 2012

PINTURES MIXED-MEDIA-SERIE DE FLORS

A l'entrada anterior només vaig explicar com ho havia pintat, jo sempre sóc una mica pobre en les meves explicacions. No vaig dir que les flors eren un segell i que tan sols les vaig estampar i pintar. La Isabel i la Montse es van pensar que eren dibuixades per mi com he fet en altres ocasions.
Montse i Isabel, sento decepcionar-vos!
:))

Aquestes flors en canvi, si que són totes meves. El fons és com tots els que he fet ultimament i la base rodona de les flors està feta amb paper imprés, després he pintat a sobre amb tintes distress i retoladors.

Espero, Isabel i Montse, que aquestes també us agradin. I que agradin també a tots els altres que em segueixen.


En la entrada anterior sólo conté cómo lo había pintado, yo siempre soy un poco pobre en mis explicaciones. No dije que las flores eran un sello y que tan sólo las estampé y pinté. Isabel y Montse se pensaron que eran dibujadas por mí como he hecho en otras ocasiones.
Montse e Isabel, siento decepcionaros!
:))

Estas flores en cambio, sí que son todas mías. El fondo es como todos los que he hecho ultimamente y la base redonda de las flores está hecha con papel impreso, luego he pintado encima con tintas distress y rotuladores.

Espero, Isabel y Montse, que estas también os gusten. Y que os gusten también a los demás.Veig que les fotos no son gens bones, estan fetes amb l'escaner. Prometo fer-les millor la propera vegada.

Veo que las fotos no son nada buenas, están hechas con el escaner. Prometo hacerlas mejor la próxima vez.

13 de setembre 2012

TARJETA FLORES - TARGETA FLORS


Seguint amb la mateixa tècnica... el fons està fet amb tintes distress i la pintura de cada floreta també, pintades amb pinzell, queden uns colors molt bonics, una mica transparents, simil.lars a l'aquarel.la.


Siguiendo con la misma técnica ... el fondo está hecho con tintas distress y la pintura de las flores también, pintadas con pincel, quedan unos colores muy bonitos, algo transparentes, simil.lars a la acuarela. la.10 de setembre 2012

09 de setembre 2012

MIXED MEDIA - LA MEVA NENA

Aquest matí em sentia inspirada, he agafat un paper d'aquarel.la, he fet el fons amb tintes Distress i aigua i he començat a dibuixar aquesta nena. El resultat m'ha agradat força, espero que a vosaltres també.

Esta mañana me sentía inspirada, he cogido un papel de acuarela, he hecho el fondo con tintas Distress y agua y he empezado a dibujar esta niña. El resultado me ha gustado bastante, espero que a vosotros también.07 de setembre 2012

EXPLODING BOX par a celebrar el 53 anys de casats

 Una altra de les meves exploding box. Aquesta vegada per celebrar l'aniversari del Joan i la Judith.

Otra de mis exploding box. Esta vez para celebrar el aniversario de Joan y Judith.
06 de setembre 2012

TEROLADAS


Esta es mi aportación al 2º reto de TEROLADAS.
Lidia Terol es una diseñadora de sellos, sus dibujos son una cucada.
Hace poco que ha decidido ponerlos a la venta, son sellos digitales, però...ahora nos anuncia una novedad, a principios de Octubre saldrá al mercado su primer set de sellos acrílicos.

En este segundo reto piede los siguientes requisitos:

- Utilizar cualquier sello digital de Teroladas
- Utilizar Flores
- Tienen que ser trabajos nuevos y que no se hayan subido todavia a ningún blog (originales).
- Dejar el link directo de vuestro trabajo en  el inlinks .(si no es directo no se os tendrá en cuenta, así que comprobarlo)
- Si quereis podeis darnos publicidad en vuestro blog o haceros seguidoras ,aunque  no es obligatorio.

Animaros vosotr@s también a participar.

05 de setembre 2012

CANVAS PARA UNA AMIGA

Fa temps que volia fer alguna cosa especial per regalar a una molt bona amiga.
Volia que fos una cosa tan especial que mai feia res que m'agradés prou.
Al final vaig decidir que aquest era l'intent definitiu i que fos com fos aquest projecte era per a ella.
Aquest ha estat el resultat.
Hace tiempo que quería hacer algo especial para regalar a una muy buena amiga.
Quería que fuese algo tan especial que nunca hacía nada que me llegase a gustar lo suficiente.
Al final decidí que este era el intento definitivo y que fuera como fuera este proyecto era para ella.
Este ha sido el resultado.